Wie zijn wij: ContiTech Barneveld

ContiTech in Nederland


ContiTech Barneveld bestaat uit een deskundig team en behartigt alle technische producten van ContiTech. De ContiTech producten zijn onder te verdelen in de volgende hoofdgroepen: transportbandsystemen, aandrijfsystemen, berubberde weefsels, luchtveerbalgen, profielen, polstermateriaal en vormartikelen.

Daarnaast vertegenwoordigen we een aantal aanvullende productlijnen zoals bijvoorbeeld koppelingen en pompen. Door de grote verscheidenheid in vakgebieden zijn alle gebieden duidelijk verdeeld onder de medewerkers. Ieder is specialist op zijn eigen terrein van ContiTech-producten.

Onder "Contact en service" kunt u terug vinden welke collega welke kennis heeft. Het team bestaat uit gemotiveerde, goed gekwalificeerde medewerkers, die als hoofddoel de wensen van de klant vervullen, door ContiTech producten te bieden en oplossingen voor de klant aan te reiken in elke mogelijke situatie. Producten van premium kwaliteit, aanwezige vakkennis en een zeer hoge servicegraad zijn hierbij belangrijke peilers.


ContiTech Barneveld – ContiTech in Nederland